Преди по-малко от месец Хафтор Бьорнсон, който доби по-голяма популярност с

...
Преди по-малко от месец Хафтор Бьорнсон, който доби по-голяма популярност с
Коментари Харесай

Тежката загуба за Хафтор Бьорнсон

Преди по-малко от месец Хафтор Бьорнсон, който доби по-голяма известност с ролята си на Планината в Game of Thrones, реши да показа, че със брачната половинка му чакат второто си дете.
 Хафтор Бьорнсон и брачната половинка - родители за повторно макар репродуктивните проблеми
Репродуктивните проблеми на Хафтор Бьорнсон

Актьорът ще става татко за трети път

Тогава във видео в YouTube двамата с Келси приказваха намерено за репродуктивните проблеми, пред които са изправени и всички компликации, през които са минали.

Преди няколко дни обаче Хафтор Бьорнсон употребява профила си в Instagram, с цел да показа, че фамилията му е сполетяно от покруса и брачната половинка му е изгубила детето. 

От поста излиза наяве, че Грейс, както е трябвало да се споделя щерка им, е мъртво родена в 21 гестационна седмица. Бьорнсон и брачната половинка му са взели решението да прекарат известно време с щерка си след процедурата по изваждането ѝ. 

Като в поста си силовият спортист (Strongman) е присъединил и фотоси от случилото се. " Мъката, която изпитваме, ще бъде с нас вечно, само че също и любовта. Всичките ни очаквания и фантазии за нея бяха отнети от нас, само че знам, че ще бъда още веднъж с нея. "
 Хафтор Бьорнсон, отслабването с над 50 кг и цялостната му физическа промяна
Планината е величествен и с 50 кг по-малко

Трансформацията на Хафтор Бьорнсон е забележителна

Подкрепата си в този сложен миг изрече и Арнолд Шварценегер. " Сърцето ми е с вас двамата. Моля, кажете ми, в случай че имате потребност от нещо и знайте, че сте в мислите ми ", написа артистът под поста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР